Colornet-myymälöiden tuotevalikoimasta löydät laajan valikoiman kolarikorjauksen ja automaalauksen ammattituotteita.

Automaalaustuotteiden valikoimamme on kattava: Cromax-, Standox- ja Spies Hecker -automaalit, maaliruiskut, kuivaimet, maalauskammiot, hiomatuotteet, suojavälineet ja paljon muuta!

Tässä muutamia edustamiamme tuotemerkkejä:

Meguiar’s
Meguiar´s on USA:n myydyin autonhoitobrändi ja intohimoisen autoharrastajan tuotesarja. Se ei kilpaile yleisten vahamerkkien kanssa vaan keskittyy todellisen harrastajiin, jotka arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja laadukasta lopputulosta. Valikoimasta löytyy kattavasti auton- ja veneenhoitotuotteet niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin

Rupes
Yksi maailman johtavista laadukkaiden hiomakoneiden ja pölynpoistolaitteiden valmistajista, RUPES, on jo yli 60 vuotta ollut kehittämässä uusia innovaatioita koneiden ja pölynpoistojärjestelmien osalta.
Valikoimassamme Rupes hioma- ja kiillotuskoneet, Rupe Bigfoot -epäkeskokoneet.

SprayMax
Spray Max tarjoaa ammattilaistasoa olevat spraymaalit vaativaan harraste- tai maalaamokäyttöön. Spray Max -teknologian ansiosta ruiskutusviuhka on leveä ja spraypullon paine pysyy tasaisena viimeiseen maalipisaraan asti. Tuotelinjasta löytyvät erilaiset pohjamaalit, vakiosävyt, kirkaslakat ja erikoistuotteet.

GO4
Autokemikaalien sarja GO4 on suunniteltu Suomen olosuhteisiin, joissa tuotteen laatutekijöillä on merkitystä. Laaja valikoima ja maltillinen hinnoittelu tekevät GO4-tuotteista erinomaisen vaihtoehdon.

Sika
Valikoimamme sisältää mm. alustamassat, kiveniskumassat, kotelonsuoja-aineet, liimaus- ja tiivistysmassat, tuulilasiliimat, muovinkorjaustuotteet, venepuolen liimaus- ja tiivistystuotteet. Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaa rakennuspuolelle. Valikoimaan kuuluu rakennuspuolelta silikoneja, PU-vaahtoja sekä liimaus- ja tiivistystuotteita.

3M
Myymälöiden valikoimasta löytyvät kattavast 3M:n hiomatuotteet, suojaustuotteet, liimat ja tarvikkeet, niin ammattilaisten kuin tee-itse käyttöön. 3M on yksi tunnetuimpia valmistajia maailmassa. 3M:ltä ilmestyy vuosittain runsaasti uusia innovatiivisia tuotteita ja työmenetelmiä mm. hiontaan, suojaukseen ja liimaukseen.

Mirka
Mirka - Suomalaista osaamista maailman huipulla
Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima suomalaisen Mirkan teknisesti ensiluokkaisia, korkeatasoisia hiomatuotteita ja -koneita sekä oheistuotteita ja kokonaisia hiontajärjestelmiä

Spies Hecker
Spies Hecker on yksi suurimmista toimittajista automaalituotteissa. Sen kehitystyö maaleissa alkoi jo vuonna 1882. Spies Heckerin henkilöautojen kokonaisvaltaiset pintakäsittelytuotteet täyttävät kaikki nykyaikaisen automaalaamon vaatimukset.

Iwata
Laadukas japanilainen maaliruiskuvalmistaja. Tarjoaa niin automaalaukseen kuin teollisuuteenkin laadukkaita ruisku- ja maalinsyöttöjärjestelmiä. Lisäksi Anest Iwatalla on maailmalla ja Suomessa huippumaineeseen nousseet kynäruiskut.

Devilbiss
DeVilbiss on laadukas ja tunnettu ruiskunvalmistaja. Tuotevalikoimasta löytyy niin ammattilaisille kuin harrastajillekin auto- ja teollisuusmaalaukseen varmasti oikea ruisku, jolla maalausjälki on huippuluokkaa.

Festool

Tutustu tuotemerkkeihin ja -valikoimaan HL Groupin sivuilla »