Spies Hecker esittelee uuden ja ennen näkemättömän nopean Speed-TEC-tuoteperheen

Ota maalaamossa kaikki haltuun laajalla Speed-TEC-tuoteperheellä

Spies Hecker Speed-TEC-tuoteperhe mahdollistaa maalamossa sujuvan työnkulun poikkeuksellisen nopeuden ja erinomaisen energiatehokkuuden ansiosta. Nyt Speed-TEC-sarjassa mukana uusi ja innovatiivinen Permasolid Speed-TEC 5550 märkää-märälle-pohjamaali.

Spies Heckerin Speed-TEC-tuotteet auttavat vauriomaalauksissa nopeudella ja energiatehokkuudella. Speed-TEC-sarjaan kuuluvat tuotteet

Näitä käytetään yhdessä Permahyd® Hi-TEC 480 -kaksikerrosmaalisarjan kanssa ja korjaukset voidaan suorittaa ennätysajassa.

Käyttämällä patentoitua Axalta-tekniikkaa Speed-TEC-tuotteissa työprosessit lyhenevät, energiankulutus vähenee ja tulokset ovat poikkeuksellisia

Täydellisen tuotevalikoiman ansiosta pintakäsittelijät voivat valita kuivumisen 60°C:ssa, 40°C: ssa tai, jopa ilman pakotettua kuivumista, 20°C: ssa – Tämä voi säästää energiankulutusta jopa 70 prosenttia!

Speed-TEC sopii kaiken kokoisille kohteille

Speed-TEC-sarjaa voidaan käyttää kaiken kokoisiin vauriomaalauksiin. Työn määrästä riippuen voidaan valita käytetäänkö Speed-TECin nopeutta vai energiansäästöominaisuuksia maalausprosessissa. Suurissa läpivientimäärissä vaaditaan nopeaa työnkulkua, mutta pienemmissä maalaamoissa – ja hiljaisempina aikoina myös suuremmissa – voidaan toimia taloudellisemmin käyttämällä alhaisia ​kuivauslämpötiloja.

Nopea märkää-märälle-pohjamaali uusille pintakäsittelykohteille

Uusi Permasolid® HS märkää-märälle 5550 -pohjamaali voidaan ruiskuttaa pintaan vain viiden minuutin kuluttua ilmakuivauksesta. Muilla Speed-TEC-tuotteilla on myös erittäin lyhyet kuivumisajat, minkä seurauksena uuden osan viimeistely voidaan jopa vain 36 minuutissa!

Helppokäyttöinen Permasolid® HS märkää-märälle 5550 -pohjamaali tarjoaa myös erittäin hyvän pysyvyyden pystysuorille pinnoille. Yhdessä Speed-TEC-sarjan pohjakerroksen ja pintamaalin sekä lakan kanssa valmis pinta on sileä ja loistava. Pohjamaalia on saatavana valkoisena, harmaana ja mustana, ja se takaa hyvän peittokyvyn myös vaaleilla pinnoilla.

Lue lisää Speed-TEC-tuoteperheestä ja sen eduista (engl.) »