PercoTop® hyötyajoneuvoihin

PercoTop® hyötyajoneuvoihin

PercoTop® -maalausjärjestelmä sisältää kaikki tuotteet hyötyajoneuvoihin pohjamaaleista pintamaaleihin.

PercoTop®-maalausjärjestelmä on kehitetty erityisesti hyötyajoneuvoille. Korkealaatuinen maalausjärjestelmä tuottaa hyvännäköisen lopputuloksen ja vastaa yritysten tarpeisiin niin värinsä, laadukkuutensa kuin luotettavuutensakin osalta.

PercoTop® on ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen maalausjärjestelmä. Lisäksi siinä on täsmällinen, nopea ja tehokas sävytarkkuus.
Oli kyseessä jäähdytetty tai tavallinen perävaunu, betonimylly, liikkuva nosturi, HGV-alusta, tai mitä tahansa ohjaamon päällä tai takana, PercoTop® antaa maalareille paljon käyttömahdollisuuksia.

Järjestelmä takaa loistavan ulkonäön ja luo tarvittavat ominaisuudet ajoneuvon pintojen suojaamiseksi sään aiheuttamalta rasitukselta, graffiteilta
ja ruostumiselta.PercoTopin® lisäetuna on sen täyteläisyys ruiskutettaessa etenkin laajoille pinnoille tai moniulotteisille muodoille. Se myös kuivuu nopeasti.

PercoTop® – kaikki mitä tarvitset

Hyötyajoneuvoja ja perävaunuja on monenmuotoisia ja erikokoisia, ja pintamateriaaleja on alumiinista teräkseen ja muovista lasitettuun polyesteriin. Pintamateriaalista riippumatta viimeistelyn tulee näyttää paitsi tasaiselta, myös suorastaan häikäisevältä täyttääkseen sille asetetut markkinoinnilliset
vaatimukset. Pintojen tulee säilyä erinomaisina huolimatta sään, mekaanisen tai kemiallisen rasituksen, UV-säteilyn tai korkean käyttöasteen vaikutuksista.

Täydellinen PercoTop® -maalausjärjestelmä sisältää kaikki tuotteet pohjamaaleista pintamaaleihin. Se tarjoaa hyötyajoneuvoille ja perävaunuille sen lujan ja kestävän suojan, mitä tarvitaan niiden pysymiseksi hyvännäköisinä tien päällä vuosien ajan. Maalausjärjestelmän erinomaiset mekaaniset
ominaisuudet ja poikkeuksellinen sävyn kestävyys ovat ne tekijät, joista sen luotettavuus ja pitkäikäisyys muodostuvat.

Mitä ikinä suojan, kestävyyden ja ruiskutuksen suhteen vaaditaankaan, on PercoTop® oikea maalausjärjestelmä kaikkiin tarpeisiin.

Erinomaiset PercoTop®-ominaisuudet

Lue lisää PercoTop®-maalausjärjestelmästä (pdf)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Jari Katajistoon, raskaaseen kalustoon erikoistuneeseen myyntiteknikkoomme: 

Jari Katajisto, myyntiteknikko Jari Katajisto
Myyntiteknikko
+358 440 518 870
jari.katajisto@hlgroup.fi

Kommentointi