HL Group Oy on ostanut automaalien maahantuojan Colornet Oy:n

Asiakastiedote 22.1.2018

HL Group Oy on ostanut 22.1.2018 päivätyllä kaupalla auto- ja teollisuusmaalien maahantuojan Colornet Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupassa Colornet Oy:n toiminta ja henkilöstö siirtyvät kokonaisuudessaan HL Groupille.

Yritysoston myötä HL Group Oy nousee suurimmaksi automaalien, automaalitarvikkeiden ja -laitteiden maahantuojaksi ja palveluiden tuottajaksi Suomessa. HL Groupin tuotevalikoima automaalien osalta kattaa kaupan jälkeen kaikki Axalta Coating Systemsin huippubrändit, Cromax, Standox ja Spies Hecker. Valikoima laajenee myös teollisuusmaalien osalta uusien tuote-edustuksien myötä.

Colornet Oy:n vahvojen brändien ja henkilöstön huippuosaamisen myötä HL Group Oy vahvistuu entisestään Suomen haastavilla vauriokorjausmarkkinoilla. HL Group Oy tarjoaa jatkossa asiakkailleen auto- ja teollisuusmaaleissa, sekä maalaukseen liittyvissä laitteissa ja osaamisessa markkinoiden edistyksellisimmän ja vahvimman kokonaisuuden, jolla erikokoiset ja -tyyppiset asiakkaamme saavat aina alan parhaan ratkaisun tuotteista koulutuksiin.

Yritysten toiminnot jatkuvat normaalisti yhteyshenkilöiden pysyessä samoina molemmissa organisaatioissa. Tulemme tiedottamaan jatkossa yhdistymiseen liittyvistä vaiheista.

HL Group Oy

Markus Hakala
toimitusjohtaja