Colornet Oy -kilpailusäännöt

Kilpailun järjestäjä:

Colornet Oy
Hiekkakiventie 5
00710 Helsinki
Finland

Kilpailuihin osallistuminen ja palkinnot

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailun järjestämiseen käytetyssä sosiaalisen median kanavassa viimeistään kuukauden sisällä arvonnan päättymisestä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa luvan nimensä julkaisemiseen voitosta ilmoittamisen yhteydessä järjestejän digitaalisissa kanavissa.

Palkinto on voittajalle henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinto toimitetaan kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei lähetetä uudestaan.

Colornet Oy vastaa arpajaisverosta tai lahjaverosta ellei kilpailun säännössä poiketa tästä. Colornet Oy:n työntekijät tai heidän perheensä eivät voi osallistua kilpailuihin. Kilpailut ovat voimassa kilpailuilmoituksessa ilmoitetun ajan.

Force majoure tilanteissa Colornet Oy ei ole vastuussa. 

Jos kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää, siitä ilmoitetaan erikseen. Colornet Oy pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Jos kilpailija osallistuu kilpailuun jollakin mediatuotteella tai tiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalille, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Colornet Oy:n verkkopalveluihin sekä Colornetin Facebook-, LinkedIn- ja Instagram-sivuilla ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Kilpailijalla tulee olla laillinen oikeus käyttää ja osallistua kilpailuun lähettämällään tiedostolla tai mediatuotteella.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Colornet Oy:n kilpailut eivät ole Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia, hallinnoimia, eivätkä ne liity millään tavalla liity kumpaankaan tahoon.

Henkilötietojen käsittely

Osallistuessasi Colornet Oy:n kilpailuun noudatamme henkilötietolakiin perustuvia säännöksiä kerätessämme osallistumistietoja.

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Mikäli kilpailun kautta kerättyjä tietoja käytetään markkinointiin, pyydetään markkinointilupa kilpailulomakkeella tietojen keräyksen yhteydessä. Tiedot voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, mikäli kilpailu järjestetään yhteistyössä kolmannen osapuolen kanssa. Markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa.