Valikko

COLORNET AVAA UUDEN MYYMÄLÄN TAMPEREELLE!

Colornet avaa uuden täyden palvelun auto- ja teollisuusmaali myymälän Tampereen Nekalaan. Uuden myymälän ovet aukeavat 1.7.2014 osoitteessa Kuokkamaantie 4.


- On erittäin hienoa nähdä, kuinka yrityksemme kasvaa tasaisesti. Viime vuonna Turun myymälämme juhlisti 1-vuotis syntymäpäiviään, Tampereelle saimme uudet tilat optimaalisella sijainnilla ja on myönnettävä, että nämä eivät jää vuoden viimeisiksi avajaisiksi, sanoo Karri Glasin, Colornet Oy:n toimitusjohtaja.
Yrityksellä on 6 Colornet-myymälää ja lukuisia valtuutettuja jälleenmyyjiä ympäri Suomea eikä ketjulla ole aikomusta ottaa rennosti saati hidastaa palvelun, tuotevalikoimien ja saatavuuden kehittämistä.
- Olemme aina kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista ja ketjun toiminnan kehittämisestä. Tavoitteemme on, että tavoitamme kaikki Suomen pintakäsittelyalan ammattilaiset sekä autoalan harrastajat tarjotaksemme heille kokonaisvaltaista palvelua sekä laajaa tuotevalikoimaa. Tarjoamme kannattavaa kumppanuutta, niin ammattilaisille kuin kuluttajille, jatkaa Karri Glasin.


Colornetillä on myymälät Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa sekä lisäksi lukuisat Spies Hecker -jälleenmyyjät ympäri Suomea palvelevat kaikissa pintakäsittelyyn liittyvissä asioissa.

Kommentointi