AhmaPro – Nykyaikainen järjestelmä automaalaamoiden ja -kolarikorjaamojen prosessinhallintaan

Emme myy pelkästään tuotteita vaan tarjoamme kumppanuutta ja haluamme, että asiakkaidemme liiketoiminta on kannattavaa ja tehokasta. Olemme aloittaneet yhteistyön Prosene Oy:n kanssa AhmaPron tarjoamiseksi asiakkaillemme.

AhmaPro on tehokas ja helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä automaalaamoiden ja kolarikorjaamojen työnhallintaan. AhmaPron avulla yrityksessäsi voidaan tehostaa työnohjausta, työntekoa ja asiakashallintaa uudella tavalla sekä luoda olennaista kilpailuetua. AhmaPro vapauttaa merkittävästi työnjohdon ja omistajien aikaa työnjohtotehtävistä liiketoiminnan muihin tehtäviin (esim. myynti- ja markkinointitoimet).

AhmaProlla voidaan lisätä liikevaihtoa jopa 5-10% vuodessa*.

AhmaPro vähentää työnjohdon tarvetta järjestämällä työntekijöiden työtehtävät siten että työntekijät näkevät reaaliajassa nykyiset ja tulevat työtehtävät. Järjestelmä mukauttaa yrityksesi yritysasiakkaat itsepalveluun siten, että järjestelmän avulla asiakas voi itse aloittaa työtilaukset ja seurata edistymistä ajantasaisesti --> ei soittelua työn tilaamisesta tai autojen valmistumisaikatauluista.

Lisätietoa järjestelmästä ja tarjouspyynnöt:

Karri Glasin
Toimitusjohtaja
puh. +358 40 845 5059
email. etunimi.sukunimi@colornet.fi

*Automaalaamo ja Korikorjaamo Selivaara Oy:ssä AhmaPron käyttöönotto vähensi työnjohdolle tulevien asiakaskyselyiden määrää n. 90% sekä paransi työn tekemisen tehokkuutta merkittävästi. Vuositasolla tehostumisesta johtuva hyöty on arviolta 50.000-80.000 euroa.