Valikko

Indasa-uutuuksia valikoimiin

Indasa on tuonut markkinoille uusia hiomatuotteita ja -tarvikkeita hiomaprosessin tueksi.

ULTRAVENT – Pölytön hiomaprosessi

Indasa on kehittänyt Ultravent-hiomaprosessiratkaisun, joka takaa pölystä vapaan hiomatyöskentelyn. Ultravent-järjestelmään kuuluu mm. patentoituja

Ultravent-järjestelmän parhaat edut saa käyttämällä Indasan hiomakonetta ja pölyimureita osana prosessia.
Ultravent-hiomajärjestelmä tuo kustannustehokkuutta hiomaprosessiin säästämällä aikaa pintakäsittelyssä ja luo samalla puhtaamman työympäristön.

Tutustu englanninkieliseen Ultravent-esitteeseen >>

Indasan E-sarjan sähköinen epäkeskohiomakone V3

Indasa on kehittänyt korkean suorituskyvyn sähköisen epäkeskohiomakoneen. Kehittynyt E-sarjan harjaton moottoritekniikka ja innovatiivinen komposiittitekniikka yhdistyvät maksimaaliseksi hiontatehoksi ja käyttömukavuudeksi. Hiomakoneen ergonominen, kompakti ja kevyt muotoilu pitää sisällään 350W: n voimansiirtoautomatiikan ja minimoi kohinan sekä tärinän käytössä.
Esisäädetty nopeussäädin antaa käyttäjälle sormenpäistä koko käteen ulottuvan, kokonaisvaltaisen hallinnan kaikissa hiontakohteissa. Hiomalaitteen mukana tulee Rhynogripin 15-reikäinen alustatyyny, joka on optimoitu pölynpoistoon ja on yhteensopiva esimerkiksi Ultravent-järjestelmän kanssa.

Tutustu englanninkieliseen E-sarjan V3 -epäkeskosähköhiomakoneeseen:

ELECTRIC SANDER – ESERIES – V3

Liikuteltava imuri/pölynpoistoyksikkö LE30

E-sarjan pölynpoistolaite LE30 on suunniteltu kompaktiksi, kevyeksi ja mobiiliksi imurijärjestelmäksi pölystä vapaisiin hiomaprosesseihin. Tehokas 1200 W moottori tuottaa erinomaisen pölyn suodatuskapasiteetin, joka maksimoi lopputulokseksi hienomman hiomapinnan ja puhtaamman työympäristölle. LE30-imuri on täydellinen kumppani E-sarjan hiomakoneille ja Rhynogrip-hiomalaikoille.

Tutustu englanninkieliseen LE30-esitteeseen:

MOBILE DUST EXTRACTION UNIT LE30

Liikuteltava imuriyksikkö

Kätevän kokoinen, mobiili ja tehokas pölyä poistava imuri Indasalta. Sopii yhteen Rhynogrip-hiomajärjestelmän tuotteiden kanssa.
Tutustu englanninkieliseen Indasan pölyimuriesitteeseen:

MOBILE VACUUM UNIT – Dust Extraction on Demand

Katso myös englanninkielinen esite Indasan muista hioma- ja kiillotusprosessin työkaluista ja -laitteista >>

Indasa-tuotteet saatavilla vain Colornetista – Kysy lisää Indasan hiomatuotteista ja -tarvikkeista Colornetin myynnistä:

soita myyntiin 09-87003618 tai laita sähköpostia myynti@colornet.fi

Kommentointi