Valikko

Ajankohtaista

08.04.2015

Spies Hecker tiedottaa!

Spies Hecker tekee muovin maalaamisen helpoksi!

08.04.2015

Spies Hecker tiedottaa!

MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1 -tiimi uudistaa sopimuksensa Spies Heckerin kanssa

24.03.2015

Pintaa syvemmältä: Tampereen ammattiopisto TREDU

Tredussa, Ajokinkujan toimipisteessä, hiomakone laulaa ja kohteiden työstä halli on täynnä autoja. Autoalan perustutkinnossa perehdytään ajoneuvon rakenteeseen ja toimintaan. Tehtävät ovat ajoneuvojen ja pienkoneiden vian etsintää, huolto- ja korjaustöitä, kolarivaurioiden korjaamista, maalauksen esikäsittelyä sekä maalausta. Ammatissa teknisten tietojen hallinta ja soveltaminen yhdistyy käden taitoihin. Lisäksi autokorikorjaajat hallitsevat automaalauksen perusteet. Lue lisää >>

26.02.2015

Pintaa syvemmältä: Automaalaamo Värisuora

Vuonna 2006 perustettu vakavarainen automaalaamo ja kolarikorjaamo Värisuora on laajentanut liiketoimintaansa Äänekoskelle. Värisuoralla on nyt kaksi kolarikorjauksen ja automaalauksen täyden palvelun taloa. Värisuoran toimitusjohtaja Valtteri Korkia-Aho esitteli meille yrityksen toimintaa ja molemmat toimipisteet.

28.01.2015

TEKNIKKO TESTAA: Spies Hecker rasvikset!

Colornetin kevättalven kampanjat kietoutuvat puhdistusteeman ympärille. Teknikkomme Sami Laaksonen kertoo Spies Heckerin Permahyd® ja Permaloid® silikoninpoistajista.

28.01.2015

Pintaa syvemmältä: Pintaväri Eesti Oü

Etelänaapurissamme Virossa toimii Spies Heckerin maahantuojana Pintaväri Eesti. Tallinnassa toimiva Pintaväri on myynyt automaaleja ja maalaustarvikkeita jo yli 20 vuotta. Toimitusjohtaja Marek Jürioja esitteli meille yritystä ja sen toimintaa.

05.01.2015

Pintaa syvemmältä: Värvaltrans oü - Harley Davidson Tallinn

Tallinnassa toimii täyden palvelun kolarikorjaamo Värvaltrans. Kävimme tutustumassa yritykseen pintaa syvemmältä Hi-TEC -testimaalausten yhteydessä. Värvaltrans Oü:llä on kaksi toimipistettä Tallinnassa ja yksi Narvassa. Lasnamäella sijaitsevassa toimipisteessä on myös Viron/Tallinnan virallinen Harley Davidson myymälä ja kolarikorjaamo. Yrityksen toiminnasta sekä yleisesti automaalaamoalasta Virossa meille kertoivat omistajat Ott Mesikäpp ja Imre Laheäär.

04.12.2014

Joulun aukioloajat

Hiljennymme joulun viettoon viikolla 52. LUE LISÄÄ >>

28.11.2014

TEKNIKKO TESTAA: Spies Hecker Permasolid® HS pikakirkaslakka 8800

Teknikkomme Sami Laaksonen on kiertänyt viimeisen parin kuukauden aikana ympäri Suomea pitämässä käyttökoulutuksia uudesta Spies Heckerin Permasolid® HS 8800 pikakirkaslakasta.

27.11.2014

Pintaa syvemmältä – Raahen Autopelti

Raahen autopelti on vuodesta 1979 asti toiminut Raahessa sijaitseva kolarikorjaamo. Yrityksellä on 26 automerkin kanssa yhteistyösopimus ja kohteita käsitellään vuosittain noin 1500. Yrittäjä, Jarkko Sarkkila, tutustutti meitä Raahen Autopellin toimintaan.

27.10.2014

SATAjet 5000 B – Uusi, monipuolinen korkean suorituskyvyn maalausruisku!

Premium maaliruisku SATAjet 5000 B asettaa uudet laatuvaatimukset ja maalaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin!

24.10.2014

Pintaa syvemmältä: Löfs Oy – Djupare av ytan: Löfs Ab

Löfs on Pohjanmaalla toimiva pintakäsittelyn johtava alihankkija. Löfsillä pintakäsitellään sekä raskaan kaluston ajoneuvoja että teollisuuden pieniä ja isoja kokonaisuuksia. Vierailimme Luodossa maalaamolla ja työnjohtaja Daniel Grankulla esitteli meille yrityksen toimintaa.

08.10.2014

SPIES HECKER UUTUUS: Permasolid® HS pikakirkaslakka 8800

Spies Hecker on kehitellyt täysin uuteen, innovatiiviseen sideaineteknologiaan pohjautuvan kirkaslakan. Vain viiden minuutin kuivatusaika 60 °C:n kohdelämpötilassa; uusi Permasolid HS pikakirkaslakka 8800 tarjoaa oman alansa huippuratkaisun. Prosessiajat ovat huomattavasti lyhyemmät ja maalaamon tehokkuus lisääntyy valtavasti. LUE LISÄÄ >>

24.09.2014

TEKNIKKO TESTAA: Spies Hecker Permasolid® HS Vario pohja-/hiomamaali 5340

Uudessa juttusarjassamme superammattitaitoiset teknikkomme kokeilevat erilaisia tuotteita käytännössä ja kertovat niiden ominaisuuksista. Teknikkomme Sami Laaksonen testasi uuden Spies Hecker Permasolid® HS Vario 5340 pohja-/hiomamaalin.

23.09.2014

Pintaa syvemmältä – Oulun Automaalit Oy

Oulun Automaalit Oy on vuonna 1989 perustettu automaalien ja autojen kolarikorjaustuotteiden erikoisliike. Heidän asiakkainaan ovat niin yksityiset paikkamaalin tarvitsijat kuin automaalaus- ja kolarikorjausalan toimijat. Oulun Automaalien toinen yrittäjä, Kari Kataja, kertoi meille yrityksestä ja sen historiasta.

23.09.2014

DEVILBISS UUTUUS: Anti-Static Wiper!

DeVILBISS CLEAN Anti-Static Wiper on kertakäyttöinen käsitelty liina staattisen sähkön poistoon ennen maalausta. LUE LISÄÄ >>